Vie tuotemerkki seuraavalle tasolle. Ylellisistä paperivarastoista eläviin väreihin. Ensiluokkaisilla yritystoimipaikoillamme löydät mukautettujen käyntikorttien, muistikorttien, kirjekuorien ja paljon muuta. Mainosta yritystäsi ja varmista, että kaikki design sopii brändiin.

Näytä asiakkaillesi, työntekijöillesi ja ystävillesi, joista todella välität, ainutlaatuisella paperitavaralla. Luo henkilökohtaiset sarjat muutamassa minuutissa helppokäyttöisten työkalujen ja ammattimaisten mallien avulla. Kaikki paperi on ECO-sertifioitu FSC: llä tai Svanenilla. Mukautetut yritystoimistot tekevät jopa laskuista jotain seksikästä.

Asiakas tilaa tilaamalla käyntikortteja iPhonesta ja MacBookista

POD kasvaville yrityksille. 11+

Hallitse tuotemerkkiäsi mukautetuilla malleilla. Yrityspalvelumme avulla voit hallita yrityksesi painotuotteita yhdessä paikassa. Työntekijäsi voivat tilata omat käyntikorttinsa ja enemmän, kun taas sinä hallitset tuotemerkkisi identiteettiä räätälöityjen malliemme avulla.

  • Säästä aikaa esiasetettujen mallien avulla - muokkaa tietojasi vain tilaamiseksi
  • Pidä asiat yhdenmukaisina asettamalla tuotemerkkisi värit ja fontit
  • Lukitse logo ja vältä tahatonta venymistä tai liikkumista
  • Voit myös tarkistaa ja hyväksyä kaikki mallit ennen tilaamista

Aloittaa
Pino käyntikortteja, joissa tekstiä

KÄYNTIKORTTEJA

Et voi mennä pieleen

Rakastamme niitä edelleen. Ja emme voi elää ilman heitä. Yritä edustaa yritystäsi messuilla ilman. Tai mene asiakaskokoukseen ja sano, anteeksi unohdin. Käyntikortit ovat edelleen liiketoiminnassa eniten käytetty väline. Antakaa yksi Saksassa, ja vastaanottaja pitää etuoikeutena hankkia henkilökohtaiset yhteystietosi. Tee se Ranskassa, mutta muista kääntää heidät osaavasi-kielelle. Älä unohda sisällyttää tutkintosi Italiassa ja kun haluat saattaa kokouksen päätökseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa - ala vain jakaa käyntikorttisi. Suunnittele matkasi. Suunnittele myös käyntikorttisi käyttäytyminen.

Markkinointimainos. Kaksi ihmistä, jotka etsivät luovaa.

MARKKINOINTI

Kyse ei ole kaikesta sosiaalisesta mediasta

Haluatko kertoa maailmalle yrityksestäsi? Markkinointilehtiset ovat järkevä tapa saada yhteyttä asiakkaisiin. Ei vain esitellä tuotteitasi ja kampanjoitasi, mutta antaa sinulle myös mahdollisuuden olla yhteydessä asiakkaisiisi henkilökohtaisella tasolla. Digitaalisessa maailmassa on helppo unohtaa kasvotusten muodostuvien tärkeys. Käytä sissimarkkinointia määritelmämme mukaisesti - Koko alueiden peittäminen tuotemerkilläsi. Esitteitä voi jättää supermarketteihin, pysäköintialueille, maan alle ja ... kaikkialle. Yhdistät varmasti tulevaisuudennäkymiin ja mahdollisesti myös parittomiin poliiseihin.

Sarja markkinointikortteja

SUORITTAVAT SUUNNITTELUT

Tunne POD-luovuus jokaisessa vaiheessa

Kyse on brändäyksestä. Ja käsitteet. Ja sen on sovittava markkinointistrategiaan. Kuulostaa oikealta. Ja kallista. Mutta jos kuulut SOHO-ryhmään (SmallOfficeHomeOffice), se on aivan liian ylivoimainen. Aloita pieni ja rakenna kasvaaksesi. Tärkeintä on, että sinulla on selkeä visio graafisesta profiilista, jonka haluat suorittaa ja mitä kommunikoida. Annamme sinulle työkalut kaiken rakentamiseksi. Käyntikortit, muistikortit, kirjelomakkeet ja paljon muuta - sisältäen myös inspiraatiota. Mutta sinun on tarjottava luovuus. Luovuus on ilmiö, jossa yhtäkkiä on selkeys. Uusi brändäysidea tai siisti muotoilu ponnahtaa päähäsi kuin ikään kuin taikuutta. Aloita selaaminen ja lupaamme, että kaikki tapahtuu.

Asiakkaamme

POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
POD-liikekumppani
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_8_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_9_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_10_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_11_alttag???