Kutsu on aina ensimmäinen askel. Siitä kaikki alkaa - Suuri online-juhlakutsu luo odotuksia. POD: lla on malleja jokaiselle ympäristölle ja tyylille intiimistä perheen illallisesta 300 vieraan häähön.

Aina on syy saada ihmiset yhteen, kysy vain, niin me annamme sinulle yhden. Koko idea verkossa kutsumisesta on, että se voidaan tehdä niin spontaanisti. Herää sunnuntaina ja kutsu buzzia brunssille tai luo ja lähetä kutsut vain töistä palaavalle linja-autolle. Kokeile ja olet koukussa.

Yksityiskohta Tallenna päivämäärä -kortista. Punainen käsiala.

Tallenna päivämäärä

Jaa juhlosi kauniilla hääkutsuilla ja sviiteillä POD Paperlessilta. Selaa tuhansia malleja ja räätälöi suosikki mallisi vastaamaan henkilökohtaista tyyliäsi. Save the Päivämäärät ovat saatavilla tulostamista ja lähettämistä varten verkossa. POD tarjoaa myös vastaavia kutsuja ja muokattavia hääilmoituksia, suihkukutsuja ja bachelorette-juhlakutsuja.

Aloittaa
Käyttäjä valmistautuu lähettämään hääkutsuja verkossa iPhonessa

Hääpaikka

Hääpakkaukset helpottavat

Kun olet asettunut puolisolle - mikä itsessään voi olla pitkä tai lyhyt matka - seuraava päätös on, miten juhlat järjestetään ja kenet kutsua. Joissakin maailman osissa vanhemmat ja sukulaiset huolehtivat siitä kaikesta. Mutta useimmissa tapauksissa odotat erittäin aikaa vievää harjoitusta. Aloitetaan alusta alkaen. Tee loistava ensivaikutelma tallentamalla päivämäärät verkossa. Suunnittelu antaa vihjeen mitä odottaa. Mutta mikä tärkeintä, vieras varaa päivämäärän (kyllä, nimi on lähtöisin). Tarjoamme kaiken tarvitsemasi. Jos haluat vapaata aikaa juhlien suunnitteluun, valitse vain sopiva häät ja täytä kuka, missä, mitä. RSVP-hallinta mukana. Mikään ei voi mennä pieleen.

Yksityiskohta bordeaux-värillisestä lastenjuhlikutsusta

Kunnia Adamille

Lasten syntymäpäivät

Onko mitään todella vaivatonta lasten ja heidän syntymäpäiviensä kanssa? Jotkut lapset ovat onnellinen vain saada ystäviä ympäri. Eikä vanhempia. Jotkut haluavat sinun siirtyvän avaruusteeman kanssa kaikkiin suuntiin, ja jokainen naamioituna suosikki supersankarikseen. Lasten syntymäpäivien järjestäminen ei ehkä ole niin helppoa kuin luulit, mutta annamme sinulle hyödyllisiä ohjeita matkalla. Aloita oikeilla odotuksilla ja hyvällä asenteella ja puolet työstä on tehty. Tehkäämme toinen puoli tarjoamalla kaiken luodakseen täydellisen lastenjuhlakutsun ja jonkinlaista inspiraatiota muun tekemiseen. Vai haluatko ohittaa kaiken? Järjestä ajomatkan syntymäpäiväjuhlat. Laita lapsi ovelle ja pyydä hänen ystäviä tulemaan laulamalla hyvää syntymäpäivää.

Vihreät kutsukortit paksulle paperille

Juhlat

Virstanpylväs

Passi sanoo vähintään 30 vuotta. Mielesi sanoo 25. Ja et halua muistaa totuutta. Kiinteistövälillä 22–45 sijaitseva syntymäpäiväsi (ikäsi tuntematon) on tärkeä virstanpylväs. Aika kutsua kaikki ystävät, joita sinulla ei ole ollut aikaa nähdä vuosien ajan. Näytä heille, ettet ole niin vanha kuin he ovat. Aloita kutsusta ja suunnittelu asettaa oikeat odotukset. Lataa hauskoja kuvia ja luo syntymäpäiväkutsu, josta kukaan ei voi kieltäytyä. Mene glam-varaamalla kaupungin viilein hotelli ja varmista, että DJ on nuorempi kuin olet. Pitäisi olla hauskaa.

POD-suunnittelija

Lähetä suunnittelusi ja myy niitä

Mikä pitää meidät erillään muista?

  • Voit toimittaa meille malleja, tarjoamme sinulle korkeimmat voittomarginaalit.
  • Nuku hyvin. Maksut ovat turvallisia.
  • Ei kaikkia tuotteita. Mutta ne, jotka lasketaan.
  • Edistämme sinua. Mainostat itseäsi.
  • Laatu alusta toimitukseen.
  • Kymmenen maata ja lasketaan.

Aloittaa