Hääkutsu, joka antaa onnea

Hääparin luonteeltaan. Venäläisellä tittelillä.

Jos sataa hääpäivänä, se tarkoittaa onnea hääparille. Muualla maailmassa pakotat lasille, heitä kimppu tai hautaat pullon viskiä. Häät ovat suunnittelua, onnea ja taikuutta. Kaikki morsiamenparit pyrkivät jälkikäteen ainutlaatuisiin hääihin ja pitkään onnelliseen naimisiin. Ainutlaatuinen häät tarkoittaa erilaisia asioita eri kulttuureissa, uskonnoissa ja maissa. Täydellisen päivän suunnittelu häät kulttuurin rajojen yli on erityisen monimutkaista.

Onko matkalle ja kohtalolle mahdollista vaikuttaa ennen hääpäivää?

Ehdottomasti. Jos sinulla ei ole omaa astrologia, sinulla on sovellus. Syötä vain kaikki elämän päivämäärät ja suositeltava päivä avioliittoon ilmestyy. Vaikka päivämäärä ei vastaisi onnekaslukujasi, voit mennä naimisiin, kun kello osuu puoleen, mikä väistämättä johtaa riemuun avioliitossa.

Täytä hääkutsu onnekas numeroilla ja lähetä kuvakkeita, jotka tarkoittavat onnea. Jos jokin on antanut sinulle onnea, siitä tulee automaattisesti kiertosymboli. Kutsukortti pahalla silmällä pelottaa huonot äänet ja kateuden. Lisää elämäpuun symboli, ja enemmän vieraita tunnistaa sen. Ja miksi ei kuvaa paikasta, jossa tapasit? Tapasitko jonojäätelökioskin jonossa - Lisää pehmeä jäätelö hääkutsuun.

Mitä kaikki osapuolet ansaitsevat ennen juhlia?

Jaa onnea ja rakkautta hännän sukupuolesta tai morsiamen suihkussa. Ensimmäinen kuunteluvastaanotto tapahtui 1700-luvun Hollannissa. Spartassa hännän sukupuolen perinne aloitettiin antamaan sulhanelle onnellinen tulevaisuus. Kokoat perheen muslimimaailmassa "dholkin" kautta, jossa laulat, tanssit ja soitit musiikkia. Intiassa on "sangeet", jolla on mauste "mehndillä", jossa sulhanen ja hänen naispuoliset ystävänsä on maalattu hennalla. Eri maiden variantit voivat toimia inspiraationa missä mennä naimisiin.

Lisää inspiraatiota hääkutsuun.

Rituaalit, jotka antavat onnea

Sana rituaali johtaa mielen lahkoihin ja heimoihin, jotka näyttävät piiloutuneilta. Mutta rituaali voi olla myös silloin, kun hääparit juovat samasta lasillisesta viiniä juutalaisten tai ortodoksisten seremonioiden aikana. Tai buddhalainen pariskunta juominen sanke "san-san kudo". Jos olet naimisissa Polynesiassa, voit odottaa käyttäväsi "tei fa fa" - erityistä polttaaria hääparille. Valitse rituaali, joka sopii ympäristöön ja jonka kaikki häävieraat muistavat.

Kukkia antavat onnea

Kiinassa niitä voidaan brodeerata hääpukuineen, ja Koreassa kukista tulee tärkeä osa pöydän asettelua. Hedelmäpuiden kukat ovat hedelmöityksen symboleja Kiinassa, Intiassa, Iranissa ja monissa Euroopan maissa. Valitse oikeat kukat oikealla värillä. Punainen edustaa onnea ja vaurautta ja ajaa pois pahat henget. Sininen on uskollisuus ja uskollisuus. Ei ole sattumaa, että Neitsyt Maria heijastuu usein sinisissä vaatteissa. Valitse hääkutsukortti, jossa kukkakuviot.


Tilaa nyt