Tendencies

Juhlasuunnittelulla tarkoitetaan jotain erilaisen löytämistä. Jotain, johon kaikki kutsutut voivat viitata useita vuosia myöhemmin. Entä heavy metal-marshmallow -juhlat? Aloita leipomalla iso kakku. Levitä vaahtokarkkeja päälle ja koristele pieninä rumpusarjoina. Viimeistele lisäämällä kaksi kiinni leipää päälle.

Kaikki alkaa kutsukorteista. Tai pikemminkin luettelo kaikista tarkoitetuista vieraista. Ja monien heavy metal-fanien kanssa mikään ei voi mennä pieleen. Jos kutsut lähetetään verkossa, on korkea aika alkaa kerätä sähköpostiosoitteita. On oltava selvää, että teema on rock. Lataa kuvia Uriah Heepistä ja lisää rivejä kohdasta Very eavy 'very umble ..

Muista yhdistää värit ja fontit, jotka johtavat mielen pään paukuttamiseen. Aloita kutsukortin mallilla, jos et ole varma ja mukaudut toiveihisi.

Varmista, että kukaan ei missaa vaahtokarkkeja. On tärkeää, että vatsasi on täynnä, ennen kuin Jack Danielin ja lavasteiden välinen jako potkaistaan sisään.

Onnistuneen heavy metal -juhlan sisustus on A ja O. Mitä enemmän sähkökitaroita ja julisteita Iron Maidenilla, Black Sabbathilla ja Judas Priestilla on, sitä parempi. Älä unohda kertoa DJ: lle mitä asia koskee. Culture Beat ja Black Box eivät toimi juhlissa, joissa on hard rock -teemoja.

Yksi vinkki on löytää väriteema (lue musta), joka seuraa kutsuihin kaikkiin vaahtokarkkeihin. Kun vieraat näkevät mustia marshallia, mustia ilmapalloja ja Gene Simmonsia ovella, he tietävät tulleensa oikein.

Photoboothista on tullut ilmeinen osa kaikkia kunnianhimoisia osapuolia. Ja täydellinen niille, jotka unohtivat hatut, shortsit ja housut kotona, mutta tuntevat olevansa Angus Young. Kakun kuorrutus on musta konfetti ja lakritsiveneitä kaikkialla. Ja tietysti mustia vaahtokarkkeja.

Are you ready Steve? - "Uh huh" - Andy? - "Yeah" - Mick? - " Okay" Alright fellas, let's gooooooo!


Tilaa nyt
???inspiration_post_6_alttag???

???inspiration_post_4_alttag???

Jos sataa hääpäivänä, se tarkoittaa onnea hääparille. Muualla maailmassa pakotat lasille, heitä kimppu tai hautaat pullon viskiä. Häät ovat suunnittelua, onnea ja taikuutta. Kaikki morsiamenparit pyrkivät jälkikäteen ainutlaatuisiin hääihin ja pitkään onnelliseen naimisiin. Ainutlaatuinen häät tarkoittaa erilaisia asioita eri kulttuureissa, uskonnoissa ja maissa. Täydellisen päivän suunnittelu häät kulttuurin rajojen yli on erityisen monimutkaista.

Onko matkalle ja kohtalolle mahdollista vaikuttaa ennen hääpäivää?

Ehdottomasti. Jos sinulla ei ole omaa astrologia, sinulla on sovellus. Syötä vain kaikki elämän päivämäärät ja suositeltava päivä avioliittoon ilmestyy. Vaikka päivämäärä ei vastaisi onnekaslukujasi, voit mennä naimisiin, kun kello osuu puoleen, mikä väistämättä johtaa riemuun avioliitossa.

Täytä hääkutsu onnekas numeroilla ja lähetä kuvakkeita, jotka tarkoittavat onnea. Jos jokin on antanut sinulle onnea, siitä tulee automaattisesti kiertosymboli. Kutsukortti pahalla silmällä pelottaa huonot äänet ja kateuden. Lisää elämäpuun symboli, ja enemmän vieraita tunnistaa sen. Ja miksi ei kuvaa paikasta, jossa tapasit? Tapasitko jonojäätelökioskin jonossa - Lisää pehmeä jäätelö hääkutsuun.

Mitä kaikki osapuolet ansaitsevat ennen juhlia?

Jaa onnea ja rakkautta hännän sukupuolesta tai morsiamen suihkussa. Ensimmäinen kuunteluvastaanotto tapahtui 1700-luvun Hollannissa. Spartassa hännän sukupuolen perinne aloitettiin antamaan sulhanelle onnellinen tulevaisuus. Kokoat perheen muslimimaailmassa "dholkin" kautta, jossa laulat, tanssit ja soitit musiikkia. Intiassa on "sangeet", jolla on mauste "mehndillä", jossa sulhanen ja hänen naispuoliset ystävänsä on maalattu hennalla. Eri maiden variantit voivat toimia inspiraationa missä mennä naimisiin.

Lisää inspiraatiota hääkutsuun.

Rituaalit, jotka antavat onnea

Sana rituaali johtaa mielen lahkoihin ja heimoihin, jotka näyttävät piiloutuneilta. Mutta rituaali voi olla myös silloin, kun hääparit juovat samasta lasillisesta viiniä juutalaisten tai ortodoksisten seremonioiden aikana. Tai buddhalainen pariskunta juominen sanke "san-san kudo". Jos olet naimisissa Polynesiassa, voit odottaa käyttäväsi "tei fa fa" - erityistä polttaaria hääparille. Valitse rituaali, joka sopii ympäristöön ja jonka kaikki häävieraat muistavat.

Kukkia antavat onnea

Kiinassa niitä voidaan brodeerata hääpukuineen, ja Koreassa kukista tulee tärkeä osa pöydän asettelua. Hedelmäpuiden kukat ovat hedelmöityksen symboleja Kiinassa, Intiassa, Iranissa ja monissa Euroopan maissa. Valitse oikeat kukat oikealla värillä. Punainen edustaa onnea ja vaurautta ja ajaa pois pahat henget. Sininen on uskollisuus ja uskollisuus. Ei ole sattumaa, että Neitsyt Maria heijastuu usein sinisissä vaatteissa. Valitse hääkutsukortti, jossa kukkakuviot.


Tilaa nyt

Päivämääräkortin tallentaminen (tai Tallenna päivämäärä) on suhteellisen uusi ilmiö. Nykyaikainen elämä tarkoittaa, että taistelu paikasta kalenterissa on kovempaa ja suunnittelulle asetetaan korkeammat vaatimukset. Onko päivämääräkortin tallentaminen todella tarpeen? POD antaa sinulle vastaukset.

1. Häät pidetään jonkin matkan päässä

Mikä on vähän päässä? Se riippuu siitä, ketä kysyt. Häät, joihin sisältyy matka- ja yöpymismahdollisuuksia hotelleissa, vaativat kuitenkin suunnittelua. Anna vieraille tietoa hyvissä ajoin, mieluiten yöpymismahdollisuuksilla eri hintaluokissa ja ehdotuksia reiteille.

2. Lisää marginaali hääkutsuun

Kun tallennuspäivämääräkortit lähetetään, saat jonkin verran hengityshuonetta. Yritä kuitenkin lähettää hääkutsu vähintään kuusi viikkoa ennen häitä. Se antaa vieraille aikaa OSA: lle ja he saavat kaikki yksityiskohdat ennen suurta päivää.

3. Aika saada kaikki sähköpostiosoitteet.

Aikoitko lähettää hääkutsusi verkossa? Jos näin on, tarvitset kutsuneiden sähköpostin. Työläs tehtävä, mutta kun se on valmis, voit viettää aikaa hauskanpidon suunnitteluun.

Verkossa lähettämisen etuna on, että se on ympäristöystävällinen, halpa ja kaikkien OSA: n, erityisten pyyntöjen ja pyyntöjen seuraaminen on helpompaa.

4. Testaa malli. Tai enemmän.

Jos et ole päättänyt hääkutsun suunnittelusta, se on hyvä paikka testata päivämääräkortit.

5. Ja sitten se oli kalenteri ...

Korostamme jälleen kerran tärkeää asiaa - Varmista, että vieraat eivät saa tekosyytä sanoa ei. Kirjoita häät heidän kalenteriinsa. Erityisen tärkeää, jos häät järjestetään toisella lomalla tai osana vuotta, kun häät ovat yleisiä.

6. Erota syötti vehnästä

Tallenna päivämääräkortti, jossa on kutsuvien nimet, ei ole epäilystäkään uudesta sulhanen, päivämäärästä tai lapsista.

7. Aseta odotukset

Tallenna päivämääräkortin muotoilu asettaa odotukset hääille. Yksinkertainen kortti, jossa on rento kuva, asettaa yhden tyyppisiä odotuksia, kun taas muodollisempi kielivalinta ja paperityyppi tarkoittaa jotain muuta. (Jos haluat tulostaa kortit).

8. Täydellinen tekosyy nähdä kihlokuvia

Ja jos et ottanut kuvia? Löydä romanttinen tausta ja ota uusia kuvia. Lataa, jos haluat tallentaa päivämääräkortit ja tarkastella kaikkia. Tai lähetä malli ystävillesi ja hienovaraisempi vanhemmille vieraille.

9. Kerro maailmalle, että olet löytänyt toisensa

Tallenna päivämääräkortti vahvistaa sen, mitä monet epäillyt. Julkaise se!

10. Jälkeenpäin

Verkossa lähettäminen tarkoittaa, että kaikki sähköpostiosoitteet ovat jäljellä. Lähetä hauskoja hääkuvia juhlan jälkeen. Jopa niille, jotka eivät voineet tulla (vaikka lähetitkin, tallenna päivämäärä erittäin hyvissä ajoin).


Tilaa nyt
???inspiration_post_3_alttag???

???inspiration_post_2_alttag???

INSPIRATION - henkinen voimaantuminen sanoo sanakirjoja. Sanomme pikakuvakkeen suunnittelusta täydellisen kutsukortin lastenjuhliin. Avain menestykseen on löytää oikea puolue. Jos olet lapsen vanhempi, ei ole koskaan ollut näin helppoa päästä täydelliseen lastenjuhliin. Kutsukortit korjaavat POD: n. Haasteenasi on löytää sopiva teema. Kaikki lapset - joka tapauksessa pojat - pitävät avaruudesta. Tähdet, tähtilaivat, galaksit ja astronautit ovat turvallisia kortteja. Paista kakku tähtivalolla ja avaruusraketti päällä. Laita vahapaperia kynttilän ja kakun väliin, äläkä anna lasten syödä tilaa pojille.

Jos avaruudesta tulee teema - taivas on raja. Vedä verhot ja kytke projektori päälle. Anna lasten sukeltaa tähtiä maailmaan ja käyttää tilaisuutta opettaa joitain tähtikuvioita. Selitä miksi aurinko on olemassa ja mikä on kuunpimennys.

Valmistele huolellisesti. Aloita kertomalla meille professori Astrokattin avaruusraketeista. Astro-kissa vie sinut rakettiseikkailuun, jossa tapaat banaanikärpäksiä ja opit avaruusmatkan historiaa. Kaikki kutsutut toistavat Houstonin, meillä on ongelma päivinä. Jatka avaruusleluilla ja rakettikommilla, jotka tarjoillaan avaruuslevyillä vastaavilla mukilla. Lopuksi tietokilpailu nykypäivän teemasta ja professori Astrokattin kirja. Se on lastenjuhla, joka muistaa ja saa muut vanhemmat kateellisiksi.

LAPSIPYYNTÖJEN YMPÄRISTÖPAPERIT

Katso suunnittelijoidemme ehdotuksia ja aloita mallilla. Valitse tilaisuuteen sopiva paperi. Kaikki paperimme ovat ympäristömerkittyjä Joutsen- ja FSC-sertifioiduilla. Muista kertoa lapsille ympäristöpapereista ja kuinka tärkeitä puut olemme. Selitä helposti ymmärrettävällä tavalla, kuinka metsät vaikuttavat kasvihuoneilmiöön ja mitä eläimille tapahtuu, kun he pääsevät koteistaan eroon. POD-oksapaperi on luonnollisin paperi, joka on valmistettu kierrätyspaperista, kuoresta ja oksasta. Täydellinen kutsukortteihin lastenjuhliin ja on hyvä ympäristöllemme. Valitse kirjekuori samasta materiaalista.


Tilaa nyt

Täytätkö tasaisesti?

Joidenkin mielestä on hauskaa juhlia 70-vuotiaita, toiset lopettaa laskennan 40 vuoden jälkeen. Mutta 30. vuosipäivää pitäisi juhlia!

Haluatpa pitää kiinni villistä 20-vuotiaasta tai siirtyä täysin aikuisten maailmaan, juhla-teema on sinulle.

POD antaa sinulle vinkkejä syntymäpäiväkutsuun.

Kutsu kaikki tai jotkut?

Riittääkö olohuone ja puutarha? Mitä tapahtuu, jos sataa? Onko parempi palkata paikallinen? Paikka kulkee käsi kädessä juhlan kunnianhimoisen tavoitteen kanssa. Sadantoista vuosisata tai intiimimpi tapahtuma? Todella vaikea alkaa vieraslistalla. Kun olet aloittanut kaikkien nimien kirjoittamisen, on vaikea lopettaa.

Määritä teema.

Täytät vain 30 kerran. Muista määritellä teema kutsukortille. Mitään ehdotuksia:

Ajanjaksosta

70s. Leveät housut. Disko. Vihreä napiton paita. Älä unohda kertoa DJ: lle mitä asia koskee.

Jos Britney Spears ei toimi, unohda 2000-luku ja sijoita Atomic Swing -muistoon muutamaa vuotta aikaisemmin. Avain menestykseen on harmonia. Kaikkien syntymäpäiväjuhlissa olevien yksityiskohtien on vastattava teemaa.

Suosikki elokuva

Mutta älä valitse Chungking Expressiä. Valitse elokuva, jonka kaikki tietävät. Pulp Fiction ja The Matrix ovat yleensä turvallisia kortteja. Saturday Night Fever ei voi mennä pieleen ja musiikki tulee ilmaiseksi.

Paikka

Kingston inspiroi yhtä ilmettä, Jokkmokk toista. Kuuba voi olla täydellinen tekosyy pelata Reggaetonia koko yön. Platema-teema on hieno temppu saadaksesi mielikuvituksen pistorasian.

Okei, päivämäärä, sijainti ja teema ovat selvät. Mutta eikö tarkoitus täyttää kaikkia lahjoja, joita voit toivoa? Paras lahja on juhla, joka muistetaan, mutta jotkut kovat pakkaukset olisivat hauskoja:

- Todella ylellinen passilaukku. Kirjoita unelmakohteita, jos toivelista menee kumppanillesi.

- Uusi vaihe elämässä. Uudet tuoksut. Käytä tilaisuutta toivottaaksesi erityisen kalliita hajusteita. Suihkuta ennen juhlan päättymistä.

- Syntymäpäiväkutsussa voit mainita hienovaraisesti joitain etuja. Ja että golfmailat ovat vanhoja.

- Suosikkitaiteilijan maalaus. Julisteet ovat alle 30-vuotiaille.

Tärkein viimeinen - Varmista, että kaikki tulevat

Syntymäpäiväkutsun tulisi taata, ettei kukaan kieltäydy. Tallenna päivämääräkortti toimii myös syntymäpäiväjuhlia varten. Lähetä ulos hyvissä ajoin, kun ihmisten esityslistat ovat tyhjät. Lähetä kutsukortti verkossa tai paperilla.

Verkko on optimaalinen ympäristölle, mutta tulostaminen ympäristösertifioidulle paperille ei ole kaukana. Ajattele suunnittelua, sanamuotoja ja fontteja. Tiedot tekevät kutsun.

Älä unohda sisällyttää

- Kutsuvan henkilön nimi

- Sijainti, päivä ja aika

- Mitä kutsu tarkoittaa

- Kuka kutsuu

- Verhoilu

- OSA-tiedot (joka sisältyy online-syntymäpäiväkutsupalveluun)


Tilaa nyt
???inspiration_post_1_alttag???