Ideoita ja inspiraatiota lasten juhliin.

Lasten juhlakutsu hirviöteemalla

INSPIRATION - henkinen voimaantuminen sanoo sanakirjoja. Sanomme pikakuvakkeen suunnittelusta täydellisen kutsukortin lastenjuhliin. Avain menestykseen on löytää oikea puolue. Jos olet lapsen vanhempi, ei ole koskaan ollut näin helppoa päästä täydelliseen lastenjuhliin. Kutsukortit korjaavat POD: n. Haasteenasi on löytää sopiva teema. Kaikki lapset - joka tapauksessa pojat - pitävät avaruudesta. Tähdet, tähtilaivat, galaksit ja astronautit ovat turvallisia kortteja. Paista kakku tähtivalolla ja avaruusraketti päällä. Laita vahapaperia kynttilän ja kakun väliin, äläkä anna lasten syödä tilaa pojille.

Jos avaruudesta tulee teema - taivas on raja. Vedä verhot ja kytke projektori päälle. Anna lasten sukeltaa tähtiä maailmaan ja käyttää tilaisuutta opettaa joitain tähtikuvioita. Selitä miksi aurinko on olemassa ja mikä on kuunpimennys.

Valmistele huolellisesti. Aloita kertomalla meille professori Astrokattin avaruusraketeista. Astro-kissa vie sinut rakettiseikkailuun, jossa tapaat banaanikärpäksiä ja opit avaruusmatkan historiaa. Kaikki kutsutut toistavat Houstonin, meillä on ongelma päivinä. Jatka avaruusleluilla ja rakettikommilla, jotka tarjoillaan avaruuslevyillä vastaavilla mukilla. Lopuksi tietokilpailu nykypäivän teemasta ja professori Astrokattin kirja. Se on lastenjuhla, joka muistaa ja saa muut vanhemmat kateellisiksi.

LAPSIPYYNTÖJEN YMPÄRISTÖPAPERIT

Katso suunnittelijoidemme ehdotuksia ja aloita mallilla. Valitse tilaisuuteen sopiva paperi. Kaikki paperimme ovat ympäristömerkittyjä Joutsen- ja FSC-sertifioiduilla. Muista kertoa lapsille ympäristöpapereista ja kuinka tärkeitä puut olemme. Selitä helposti ymmärrettävällä tavalla, kuinka metsät vaikuttavat kasvihuoneilmiöön ja mitä eläimille tapahtuu, kun he pääsevät koteistaan eroon. POD-oksapaperi on luonnollisin paperi, joka on valmistettu kierrätyspaperista, kuoresta ja oksasta. Täydellinen kutsukortteihin lastenjuhliin ja on hyvä ympäristöllemme. Valitse kirjekuori samasta materiaalista.


Tilaa nyt